Study guides

Q: How many minutes are in thirty seconds?

Write your answer...

Submit

Related questions

One hundred and fifty seconds is equal to Two minutes thirty seconds.

210 seconds

There are 1,860 seconds in thirty-one minutes. How you could solve this is by multiplying 60 by 31.

30 seconds is 1/2 of a minute (0.5 minutes).

30*60 = 1800 seconds

Seven minutes, thirty seconds to twenty-two minutes, twenty-nine seconds rounds to :15 Twenty-two minutes, thirty seconds to thirty-seven minutes, twenty-nine seconds rounds to :30 Thirty-seven minutes, thirty seconds to fifty-two minutes, twenty-nine seconds rounds to :45 Fifty-two minutes, thirty seconds to seven minutes, twenty-nine seconds rounds to the hour.

Seven minutes, thirty seconds to twenty-two minutes, twenty-nine seconds rounds to :15 Twenty-two minutes, thirty seconds to thirty-seven minutes, twenty-nine seconds rounds to :30 Thirty-seven minutes, thirty seconds to fifty-two minutes, twenty-nine seconds rounds to :45 Fifty-two minutes, thirty seconds to seven minutes, twenty-nine seconds rounds to the hour.

There are 19,800 seconds in five hours and thirty minutes. You need to do the math. All you need to do is multiply.

11,130 seconds.

32.

Three thirty-six and thirty three seconds pm

1229880

Thirty seconds is one half minute. Four minutes is the product of eight half minutes (8/2=4).

If you mean 5 minutes and 30 seconds, then it is 5.5 minutes.

Just convert the minutes to seconds (1 minute = 60 seconds) and add that to the 35 seconds.

7 x 30 = 210 seconds = 3 minutes and 30 seconds

If the question means:1. How many seconds in one hour andthrity five minutes. And how many seconds in one day5700 seconds for one hour and thirty five minutes.86400 seconds in one day2. How m any hours in one day plus one hour plus thirty five minutes25(60*60) + 35(60)25 (3600) + 210090,000 + 2100 = 92,100 seconds

I'm thinking they take about thirty seconds for the song at the beginning and thirty seconds for the credits at the end.

3:30 - 1:38 = 1:52 or 1 minute and 52 seconds or 112 seconds

thirty four minutes and eleven seconds. be careful, you have to be extremely precise with the timings, because if you leave it over thirty four minutes and twenty three seconds, the cocoa butter becomes toxic. Any less than thirty four minutes and four seconds and the E numbers are still active. Hope this helps!

1 degree = 60 minutes 30 degrees = 30 deg * 60 minutes/deg = 1800 minutes 1 minute = 60 seconds 1800 minutes = 1800 minutes * 60 sec/min = 108000 seconds

36 seconds is 36/60 minutes = 3/5 minute = 0.60 minutes5 min 30 sec = 5.6 mins, or 5 and 3/5 minutes

About two minutes and thirty seconds in a 700 watt microwave.

23,520 to get that you would find the minutes (in this case 392) and multiply it by 60 to get the answer

150/60